Min lille oase

27. juli 2015

Olivias hus / Stue / Tine K

 

Oppe i stuen vår i 2 etg finnes det flere velux vinduer og et hjørne vindu. Det slippes altså rikelig med lys inn, men er et “kaldt rom” som trenger myke effekter og tekstiler. Jeg har prøvd med flere fargeskalaer, og heller alltid mot duse farger her oppe. Da vi var i Kristiansand for noen dager siden, besøkte jeg Olivias hus. Der kjøpte jeg med meg et nytt pledd og pute fra Tine K home. Fargen heter lilac, men jeg synes den virker litt gammelrosa i nyansen. Perfekt sammen med Christina Lundsteen puten min.

Andre etasje er min lille oase med tine k og bambus som elementer. Da jeg hadde besøk av Tone Kroken i vår, var hun forelsket i denne stuen. “Her kan du nyte roen sa hun”. Og hun har et poeng, bare så synd at den ikke blir brukt-enda. Kanskje etter ny pute og pledd så frister det.

By Lisette

2 kommentarer til “Min lille oase

 1. Anne Line Bruflat

  Hei.
  Så nydelig du hadde det oppe på rommet. Lekkert sett med pledd og pute og det fine bambusbordet. Alt kommer så fint frem når man har en lys sofa. Lekkert var det.
  Ønsker deg en fin uke videre.
  Klem fra Anne Line

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.