MIN FØRSTE SPREKK

5. november 2017

Bright Line Eating / Selfie Fashionstore / Spis deg fri

DYRISK FIN KJOLE FRA FWSS OG BRIGHT LINE EATING

På mandag har det gått 8 uker siden jeg startet med Bright Line Eating. Den siste uken har vært ekstra tøff. Jeg må ha vært innom hele følelsesregisteret denne uken. Glede, energi, optimisme, stress, trøtt, uvel og nedstemt. Jeg hadde bursdag på torsdag og tok meg et kakestykke. I forhold til BLE er dette et brudd på de rene linjene. Friheten man føler av å følge de fire matprinsippene blir på satt på prøve. Likevel gjorde jeg det sabotøren hvisket meg i øret: «du har vært så flink lenge nå, et kakestykke kan ikke gjøre noe». Dette er typiske sabotør stemmer når man legger om livsstilen sin.

Etter kakestykket følte jeg meg uovervinnelig! Jeg stoppet på et og koste meg egentlig med det. Jeg brukte ikke særlig viljestyrke heller. Kurslederen vår Irna Lee sa noe som om valget jeg gjorde da jeg spiste kake. Dette er så utrolig sant, hvert ord som hun skriver nedenfor er hvordan jeg har opplevd dagene etter bursdagen. Du må nesten være en Bright Line Eater for å forstå det. Fordi jeg skjønner at dere tenker at dette opplegget er strikt. Det er egentlig ikke slikt når vanene er automatisert.

Dette var Irina Lee sitt svar over bruddet på de fire linjene: 

«Der og da, i selve øyeblikket var viljestyrken og oppmerksomheten din på topp, og jeg er ikke overrasket over at du holdt deg til din planlagte «sprekk» og KUN spiste det ene stykket. Men – det er en viss risiko for at sabotøren din nå har fått vann på mølla. Jeg vil derfor be deg om å være EKSTRA oppmerksom de nærmeste dagene og ukene. Sjekk ut hvordan tankevirksomheten din er rundt NMF(not my food, som sukker og mel). Lytt nøye etter hvordan sabotøren din snakker til deg om dagen. Legg merke til om tanker om mat og grenser og mulige «unntak» endrer seg i tiden fremover. Erfaringer et at slike «planlagte sprekker» bidrar til at uønskede mattanker øker i styrke. Dermed kreves det MER viljestyrke for å holde seg linjene rene, og det vanskeliggjøre prosessen rundt automatisering.Med andre ord reduseres en del av FRIHETEN som vi bygger opp gjennom å holde oss til programmet, dag ut og dag inn, uten unntak. Jeg sier dette for å gjøre deg oppmerksom på at det kan komme «etterdønninger» etter denne hendelsen. Det TRENGER ikke å bety at det kommer til «skje noe mer» i kjølvannet av bursdagen. Men risikoen for at det kan skje, vil være noe økt».

Jeg tipper at mange av dere tenker, gjør det noe om du koser deg en dag i uken liksom. Slik tenkte jeg også i mange år. En kosedag ble ofte både fredag, lørdag og søndag. Merker at friheten av å spise næringsrik og sunn mat gir meg overskudd. Friheten står der mye om i boken Spis deg fri. Jeg anbefaler dere å lese boken å teste kostplanen i 14 dager. For meg har BLE vært ikke annet en FANTASTISK på flere plan. Dette skal jeg skriver mer i et annet innlegg. 

Kjolen jeg har på meg er fra FWSS.

 

 

5 kommentarer til “MIN FØRSTE SPREKK

  1. quest bars cheap

    Generally I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very pressured
    me to check out and do it! Your writing taste has been amazed
    me. Thanks, quite nice post.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.