Min favoritt rom for øyeblikket!

8. september 2015

Inspirasjon / Interiørbutikk / Milla Interiør / Stue

 

Det er så gøy når maleresultatet blir enda finere en forventet! Stuen i andre etasje fikk seg et løft etter det ble malet. Jeg var i utgangspunktet på jakt etter en farge som gikk over i grågrønn. Fargen endte opp fra Lady Jotun, minty breeze/fargekode 7163. Rommet som fikk fargen minty breeze er stuen vår oppe i andre etasje, dette er et rom som ikke blir brukt- merkelig nok! Da interiørstylist Tone Kroken var på besøk hos oss i vår, sa hun “dette er mitt favorittrom”. Tror ikke vi hadde sett potensialet i dette rommet før nå. Fargen gir en ro i rommet som er en stue med stor takhøyde. Jeg trodde at stuen ville få en mindre romfølelse om vi malte det, men tvert imot.

Når jeg innreder tenker jeg alltid tekstiler og former, og puten fra Milla Interiør i Kristiansand hadde akkurat de putene jeg så etter. Milla Interiør er butikken jeg prøver å besøke ved hver Kristiansand tur- super fin! Putene er fra Christina Lundsteen og Day Home. Butikken ligger midt i sentrum og fører interiør og mote. Jeg la ut link direkte til facebook profilen til Beathe. Ønsker du å følge instagramprofilen til Milla Interiør, trykk HER.

Jeg vil vise dere mer av det nye rommet de neste ukene.

//Blekksprutlysestake fra FinStil, Sofa fra Tine K home, skinnfelle fra Mathilden Verden, bambus bord fra Milla Interiør.//

By Lisette

2 kommentarer til “Min favoritt rom for øyeblikket!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.