MER INFO FRA LUNDBORGKLINIKKEN I STAVANGER

26. mai 2016

Helse / Lundborgklinikken i Stavanger

SONY DSC

 

LUNDBORGKLINIKKEN

Medisinsk yoga

Helsetest

Kvantemedisin

Cryo 21

Coaching

Lymfedrenasje

Ansiktsbehandlinger

+++ flere andre behandlinger

SONY DSC

 

LUNDBORGKLINIKKEN I STAVANGER

I dag fikk jeg flere snap av venner som lurte på hva jeg gjorde på Lundborgklinkken. Jeg har hatt min andre behandling med Cryo21 på magen. Det har vært to uker siden sist, og jeg hadde gått inn -4cm rundt midjen!!! Jeg kan hånden på hjertet si at jeg ser og føler forskjell på magen min. Buksene sitter noe løsere, og det føles godt. Etter jeg fikk unger så har dette med magen sjenert meg veldig, men å legge seg under kniven vil aldri være et alternativ.

Jeg oppdaget somsagt Lundborgklinikken via en annonse på facebook, og tok kontakt med Malin for mer informasjon om Cryobehandlingen, vi har nå inngått en samarbeid hvor jeg vil dele med dere mine erfaringinger og resultater. Mange lurte på hva denne Cryo21 maskien gjør, og skal forsøke å forklare til dere. Enkelt forklart er det er fettfjerning uten kirurgi, cellulittbehandling, ansiktsbehandling og effektiv for senebetennelser. Veldig behagelig uten bivirkninger. Etter behandlingen utførte jeg lymfedrenasje som renser lymfene, som igjen er gunstig for avfallssystemet vårt. Ønsker du mer detaljert info på benhandlingen? Fortsatt å les lenger ned.

Cryoterapi-revolusjonen er endelig kommet til  Norge. Det Karolinska Institutet i Stockholm har forsket på kuldebehandling (Cryo-terapi)  av fettceller. Deres studier viser at når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett, som er mye lettere for kroppen å forbrenne. Brunt fett blir mer sett på som muskler enn hvitt fett. Når det brune fettet blir aktivert vil det forbrenne hvitt fett. Brune fettceller forbrenner energi og holder kroppstemperaturen regulert.

Kuldebehandlingen (Cryo-terapi) er godkjent av FDA, CE  og American Academy of Cosmetic Surgery- Behandlingen er helt trygg og ufarlig uten noen former for bieffekter. Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje.

Metoden er helt ulik andre cryometoder da kuldesonden vår beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett. Dette gjør at man kan behandle hele kroppen. Andre modeller festes til kroppen med vakuum, men denne metoden gir ofte brennmerker og har et svært begrenset behandlingområde. Behandlingen kjennes ut som en kjølig massasje.

Metode er rett og slett genial ved at vi kan behandle alle steder på kroppen: Fjerne grevinnearmer, dobbelthake, magefett og cellulitter etc. Cryo 21 er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi. Cryo 21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller. Denne prosessen tar ca 14 dager og kroppen vil fortsette å redusere de gjenværende fettcellene de neste ukene og månedene.

Dette skjer ved at maskinen reduserer  temperaturen i området fra 34°C til kun 8°C og dette uten at kunden føler noen form for kulde. Etter 4-6 behandlinger er det ikke uvanlig at kunden har mistet hele 12 cm rundt livet eller 5 størrelser og det helt permanent uten noen form for kirurgi.

Du finner Lundborgklinikken på facebook, HER.

Webside til Lundborgklinikken, HER.

By Lisette

En kommentar til “MER INFO FRA LUNDBORGKLINIKKEN I STAVANGER

  1. Tilbaketråkk: DET HAR BLITT ENDEL SUKKER I DET SISTE | By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.