Mens vi venter

19. juni 2013

Ukategorisert

Utolmodig er en dårlig egenskap jeg har…jeg er som regel effektiv når jeg starter med prosjekter, og når noen spørr meg om noe så er jeg kjapp med og gi svar, heldigvis. Kanskje derfor jeg trives så godt og være alene, da slipper jeg og vente på andre. Nå hørtes jeg ut som en enstøing, men det er faktisk helt sant. Jeg henter energi av og være alene, og har brukt meg litt opp til tider. Så nå er jeg i en prosess…og høster epler.

Lampen dere ser er den største Tine K lampen, og er kjøpt hos Mathildes Verden. Butikken har et stort utvalg av Tine K lamper, og sender rundt om i landet. Og supergod på service, kjapp levering. Noe jeg setter pris på når jeg handler på nettet. Trykk  for og lese bloggen HER.


Puter og lampen skal ned etter vi har malt gulvene i løpet av sommeren. Da kommer mer helhetsbilder for dem som savner det. Vil også takke dyktige Tonje for hjelp av ny header på bloggen. Fin eller hur? 


Lisette

8 kommentarer til “Mens vi venter

 1. Annfrid

  Nydelig og gjennomført, tenker det kommer til å bli fint nede når dere er ferdig.
  Jeg er enig å være alene er bra, jeg trives også godt med å være alene innimellom.
  God sommer og forrestem headeren din er flott.

  Klem Annfrid

  Svar
 2. Sweet Chili .

  Nydelig lampe, har selv ønsket meg en slik leeenge;) Likte den nye logoen din også godt! Gleder meg til å se helhetsbilder fra den fine stuen din!

  Ha en fin dag!

  klem fra Pernille

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.