Massasje i egenstue?

28. juni 2015

Egenpleie / Helse / prosjektsterk

SONY DSC

 

Jeg må dele dere et tips jeg fikk fra min yogalærer Rakel. Hun anbefalte en massør som kommer hjem til deg med egen massasjebenk. Ettersom jeg har stram muskelatur fikk jeg anbefaling av min akupunktør Torhild Fiskå om massasje. Maiken Karlsson Pedersen tar 600,- for 60 min. Jeg anbefaler henne på mitt sterkeste, og du kan til og med gi et gavekort til en du er glad i. Det gir en helt spesiell følelse å motta massasje hjemme i egen stue. Du har en helt egen ro.

Vil du booke en time hos henne? Kontakt henne pr sms: 412 73 135

Hun er på ferie i 3,5 uker nå, men tar nok kontakt med deg.

Namaste

By Lisette

5 kommentarer til “Massasje i egenstue?

 1. ps4 games

  When someone writes an paragraph he/she keeps the plan of a user in his/her brain that how a user can know it.
  So that’s why this piece of writing is perfect.
  Thanks!

  Svar
 2. ps4 games

  Does your site have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an email.
  I’ve got some recommendations for your blog you might be
  interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing
  it develop over time.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.