Markblomster og følelser!

14. juni 2015

Blomster og planter / Hverdagsglimt

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I går kom minsten hjem fra svigers med denne buketten- så stolt! Det varmer stort når jeg ser gleden i hans øyne av å gjøre med glad. Han vet nok at mammaen er glad i blomster. Jeg er en skikkelig følelsesnerd, utrolig følsom og var for andres følelser og stemning. Heldigvis kjenner jeg meg selv godt, og er flink til å skjerme meg når ting blir intenst. Samspill og relasjoner er jeg super nysgjerrig på, og stiller mange spørsmål til meg selv og andre når det gjelder temaene. Alikevell føler jeg mer annerledes til tider, og det kan være sårt. En sårbarhet som er viktig å kjenne på…

Jeg har tro på hverdagsmagi,  øyeblikk og kontakt. Jeg er åpen av natur, det vil ikke si at jeg åpner meg for alle.  Er nok best på å få andre til og åpne seg. Denne egenskapen bruker jeg i mine relasjoner i jobben, som kollega og som nabo.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.