MÅNEDEN SOM GIKK!

30. januar 2016

Cahetu / Hverdagsglimt

 

 

Januar måned har vært en tid med lite blogging, mest fordi jeg ikke har hatt mulighet. Bloggen for meg er ikke en plattform der jeg føler plikt til å poste innlegg, heldigvis. Denne måneden har vært enromt travel på alle arenaer, men likevell en skikkelig pangstart på året med kurser og aktiviteter. Jeg har vært alene med kidsa i 3,5 uke, og det var deilig når samboer kom hjem igjen i går. Stor gjenssynsglede for store og små.

Denne uken fikk jeg også prøvet meg som yogalærer for 60 elever på 7.trinn, og etter chakra readingen har jeg følt meg veldig in-tuned. Nå er det bare å glede seg til februar.

By Lisette

4 kommentarer til “MÅNEDEN SOM GIKK!

 1. http://tinyurl.com

  I think this is among the most important info for me. And i am glad reading
  your article. But want to remark on some general things, The website
  style is ideal, the articles is really excellent : D.

  Good job, cheers

  Svar
 2. ps4 games

  Asking questions are in fact fastidious thing if you are not understanding anything completely, however this
  piece of writing presents fastidious understanding even.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.