Mandagsløfte…

20. mai 2012

Ukategorisert

Hver mandag sier jeg, mer trening og mindre sukkerinntak i løpet av uken. Men klarer jeg å holde det? joda/neida, det er vell snakk om prioriteringer og for min del dagsform. Vi har over mange mnd våknet med lille mann kl.05.15 hver dag, og det tærer på kreftene her i hus. Men destod viktigere er kosthold og trening, men lettere sagt en gjort. På lørdag kjøpte jeg meg litt nytt treningstøy. For jeg er så heldig som trener en gjeng med kjekke menn og damer. Trimmen er hovedsakelig lagt vekt på styrke og stretching, såkallt microtrim til bedrifter jeg reiser rundt på oppdrag. Supergøy, så gleder meg til i tirsdag.

Just Do IT, slogan til NIKE…

Jordbær, nammi og masse C-vitaminer

Litt sånn retro t-shirts…

I morgen er det på jobb hos VAKKERT!

Lisette

10 kommentarer til “Mandagsløfte…

 1. Anines hvite verden

  Så fine farger på tøyet! Det er moro med nytt treningstøy! Gir litt ekstra giv når en skal avgårde! Prøver selv med jogging i uka, men nå har det vært litt stopp i det siste.. men pån igjen imorgen! 😀

  FIN uke til deg søte! Klem Anine

  Svar
 2. Ingeborg

  Nytt treningsutstyr gir litt ny giv, helt sant:) Jeg og ei venninne har meldt oss på 5 km i KK-mila i september, så nå må jeg bare trene! Men så ble jeg syk med feber. Ny start i morgen, da er vi to om et mandagsløfte:)

  Lykke til!

  Svar
 3. flink pike

  Jobber med å komme meg skikkelig i form jeg også.. Dabber av innimellom.. Nå var jeg ute på tur i en drøy time på fredag, og til uka må jeg få det til et par ganger minst. Morro med nytt treningstøy. Bestilte meg et par ting i dag jeg..

  Svar
 4. Kjersti

  Mandagsløfte på meg også.. Har lett for å sprekke litt, men det er jo så fantastisk når man først er ordentlig i gang! I alle fall lettere å komme seg ut når været er fint og trærne er blitt grønne. Så hjelper det jo veldig med litt nytt og fresht treningstøy! Klem Kjersti:)

  Svar
 5. Vivian

  Mandagsløftet… Et fint ord:) Tenker hele tiden at jeg skal begynner et litt sunnere liv og mer trening. Men du og du så lett det er å utsette det:)
  Spreke treningsklær!!!

  Lykke til neste uke!!

  Svar
 6. ♥ Netta ♥

  Så flotte treningsklær du har kjøpt deg, det er jo så man får lyst til å ta det på og komme seg ut! Jeg har endelig kommet i gang med trening igjen, men må innrømme at det noen ettermiddager er tungt å komme seg ut.

  Ha en fin uke i solen!

  Klem
  Netta

  Svar
 7. Myke minutter

  Kjenner meg igjen, har mange gode forsetter, men viljen er ofte svak når fristelser dukker opp, spesielt når jeg er trøtt… Her i huset ringer klokken fast 5.30 hver dag og ungene må faktisk vekkes. Må opp så tidlig for å rekke jobb, egentlig ikke noe for et B-menneske med lakenskrekk som meg 😉 Ha en super ukestart! Klemmer

  Svar
 8. Elin / Draumesidene

  Ikkje lett å finne motivasjon, viss ein er trøtt? Eg har ikkje valg, eg må trene viss eg skal fungere. Men akkurat i dag er eg så stiv i nakken, at eg berre må ta det heilt med ro. Kanskje gå ein liten tur. Driv intensiv opptrening etter siste prolapsen min. Vondt, skummelt, men nødvendig! Takk for fine ord inne hos meg. Klarer ikkje å følge opp alltid, men no fekk eg endeleg laga eit innlegg om uterom. Har linka til deg.

  Ynskjer deg ein flott måndag vidare!

  Klem,
  elin 🙂

  Svar
 9. Hanne Mette

  Treningen går alltid lettere i nytt fresht treningstøy. Det er nok derfor jeg har vært så sløv på treningsfronten i det siste, fordi jeg egentlig må shoppe meg nye thigts. *damelogikk* 😉
  Klem fra Hanne Mette

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.