MANDAGER OG BESØK

11. november 2013

Ukategorisert

Jeg er faktisk veldig glad i mandager, det er noe med bare ordet.  Enten så elsker du mandager eller sterkt misliker dagen. Mandager er ny uke med nye muligheter, det er ofte dagen man skal omlegge livet(noen som kjenner seg igjen?) og starte opp med treningen. Ny uke på jobb med blanke ark, man har gjerne lagt en vond uke bak seg, og tenker positivt om neste uke. Eller kanskje ikke? Vi er veldig forskjellige der, og jeg synes det er interessant og høre hvor forskjellige vi er. Mennesker er jammen meg spennende, og jeg treffer ulike personligheter hver dag, og lærer noe nytt av dem hver uke.
Her ser dere eamsen i hus, storebror synes denne er god og sitte i. Han synes også understellet er kult…han sier så mye morsomt


Nå er det godt over en uke til noen av elevene på skolen kommer på førjulskos hjemme hos oss. De glødet da dem fikk invitasjonen. Og det varmet og se gleden i øynene dems. Jeg gjorde dette på eget intiativ, og ville møte dem på en annen arena en regler og skolebøker.

Wish U all a happy weekend

Lisette


14 kommentarer til “MANDAGER OG BESØK

 1. Anne Eriksen Valstad

  Hei på deg! Først og fremst, så fint å være følger her hos deg! Mandager ja, de er det nok mange og forskjellige meninger om. Personlig synes jeg at de er befriende, så lenge alt er bra og i orden med alt og alle. Ha en riktig god start på uka og lykke til med besøk av elevene. Det høres hyggelig ut ja 🙂 PS! Sjekk gjerne giveaway inne hos meg. Håper du finner noe du liker der :))
  Klem fra Anne <3

  Svar
 2. Kaspara

  Heisan Lisette på en blåmandag!
  Nydelige bilder! Kjenner jeg godt kunne slått meg ned i det rommet for noen timer og koset meg med omgivelsene. Jeg ELSKER mandager! Jeg liker å starte på nytt, det er nye muligheter og det føles befriende og spennende.
  Ha en herlig mandag, Lisette!
  Klemmer fra Kaspara

  Svar
 3. Blåbærtua

  Så fint innlegg og så sant det du skriver:)eg liker ikkje søndager feks men godt vi er ulike og godta at vi er det og:)

  Ønsker deg ei fin ny veke!
  Klem fra Lillian

  Svar
 4. nr.15

  Jeg verken elsker eller hater mandager, men er ihvertfall ofte trøtt den dagen 😉
  Fine bilder her, virkelig innbydende<3 Får meg Tolixer til jul, gleder meg:))
  Klem

  Svar
 5. tinyurl.com

  Very great post. I just stumbled upon your blog and
  wished to say that I’ve truly enjoyed surfing around your
  weblog posts. After all I will be subscribing in your
  feed and I’m hoping you write again soon!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.