Mandag hjemme hos meg…

21. januar 2013

Ukategorisert

Herlig helg er overstått, og ny uke står for døren…jeg er så våryr om dagen, kanskje litt tidlig, men slik er det nok for mange interiørfrelste nå som butikkene og inspirasjonsbildene bugner av vårnyheter. Kjenner jeg vil snart gjør litt om hjemme. Tenker og bytte om trekket på sofa til hvitt, og ta inn litt farger, men bare litt. Vurdere også og ta bort det store Tine K teppet nede og ta ned bohemteppet mitt i stua. Bare for en liten forandring av uttrykket. Jeg er skikkelig hjemmekjær, og da er det ekstra viktig at en trives i miljøet hjemme.

Skal snart opp til legen en tur, fått en betennelse i øret som jeg har gått med over en stund. Ikke noe godt…Ellers skinner sola, D E I L I G!

L O V E 

Lisette

11 kommentarer til “Mandag hjemme hos meg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.