Mandag den beste dagen i uken!

31. august 2015

Finstil / Hverdagsglimt / Mat og kos

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Det er mandag, og en av de beste dagene i uken synes jeg. Mandagen er da alle starter på “slankekur” etter helgens utskeielser og skal stumpe røyken, gjøre bedre valg i matveien og gjerne ukeshandle. Uansett om en skal forandre livsstilen sin eller ei, så tenker jeg at alle dager er like gode for endringer- enten om dagen heter mandag eller lørdag.

I helgen laget jeg en “bomme” med hjemmelaget frokostblanding. Jeg bruker å ha yoghurt naturell eller gresk yoghurt til. Andre dager bruker jeg lettmelk over med bær til. Ungene spiser også denne. Problemet er at ungene mine ikke liker de sunne valgene jeg lager. I går laget jeg vafler med cottage cheese og raspet gulerøtter i. De merker jammen meg alt! Utrolig frustrerende. Jeg sier til ungene mine at du må smake på alt, men trenger ikke å spise alt. Barna lærer etter hvert å spise mer allsidig.

Når du laser dette, så sitter jeg i forelesningssalen og har om jødedommen. Ha en fin mandag, kjære leser!

By Lisette

/Blekksprut lysestaken og teskjeen er fra FinStil/

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.