MAI DU SKJØNNE MILDE

1. mai 2020

Hverdagsglimt

Min terapi i hverdagen er mine gåturer. Jeg liker å gå fra meg et trøtt hode, og kommer stort sett hjem med mindre “baggasje”. Jeg kan fint gå sammen med andre, men om jeg skal skikkelig slappe av går jeg alene. I dag ble det en ettermiddagstur til Dalevannet utenfor Sandnes sammen med guttene mine. Det var en nydelig tur, ikke særlig med mennesker heller. Mulig vi gikk en tur ikke hele Sandnes hadde i tankene i dag.

Vi er store Kombucha fans hjemme! Før brygget vi det selv, men ble litt tungvindt i lengden. Denne er favoritten vår. Ønsker dere en riktig deilig fredag. I morgen skal jeg ta vippebøy hos Helena.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.