M I N I T R E K R A K K

15. mars 2013

Ukategorisert

Jeg blir visst aldi lei av det rustikke treverket…den er ikke perfekt, passe skeiv og har visdom med seg. Og det liker jeg med møbler og innredning som er gammelt. 
Rustikk krakk

It´s a wrap

 Vi skal snart på Oilers hockeykamp med eldste mann på fire. Lille mann blir igjen med passepiken. 

Der jeg jobber har vi et rehabiliteringsbasseng som brukes av pasienter og til leie. Nå har jeg endelig tatt livredningskurs og kan ta med familien med i bassenget i morgen for første gang. Noen fordeler har vi i jobben…bassenget er ferdig oppvarmet. Deilig…

Krakken er kjøpt hos MathildesVerden (ikke sponset til og si det) Takk Rune for at du sendte den til meg, det er god service det.

Takk for at du titter innom og legger igjen spor!….Have a nice day

Lisette


8 kommentarer til “M I N I T R E K R A K K

 1. Vakre Rom

  Så utrolig fin krakk, og nydelige bilder du tar!! Deilige kontraster og vakre farger 🙂 Har du gått noe kurs, eller er du “bare” selvlært?

  Klem Yvonne

  Svar
  1. Lisette

   Hei Yvonne, så fine ord og lese! Jeg er aboslutt selvlært. Men tok et fotokurs sammen med de andre rogabloggerene. Men vil ikke si at jeg lærte så mye der teknisk. Det har jeg lært av og trykke og feile selv. Men ble veldig inspirert på kurset….ikke vær redd for og prøve ut alt som er på kamera.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.