JEG ER EN ORDENTLIG KAKEMONS
Jeg elsker kaker, det har jeg alltid gjort. Server meg et kakestykke og jeg er solgt! Veldig enkel sånn. Denne oppskriften har min favorittmatblogger Maggi Gausel laget. Kaken er fantastisk god og man kan spise et kakestykke og to uten dårlig samvittighet. Super enkel å lage også! Følg bloggen til Maggi «Godt nok» HER.
Kaken serverte jeg for en uke siden til min svigerinnes bursdag, suksess… Spist opp på et blunk. Oppskrift anyone? Les lenger ned.
Du trenger:
Bunn:
1,5 dl sukrin gold /sukker
4 eggehviter
2,5 dl kokos
1 ts bakepulver
70 g sjokolade(70% kakao)
Topping:
2 dl vaniljekrem
2 dl mager vaniljekesam
1 korg jordbær
Mynteblader
Start med å stivpiske sukrin gold og eggehviter. Vend inn kokos, bakepulver og hakket sjokolade som er blandet sammen på forhånd. Hell over dette i en smurt(eller bakepapir i bunn) kakeform(23 cm) og sett den på nederste rille i en forvarmet ovn. Bunnen stekes på 175 grader i ca 35-40 min.
La bunnen avkjøles før du tar på sammenblandet kesam og vaniljekrem. Topp med bær og mynte.
Hello there, I discovered your web site via Google whilst looking for a related subject, your site came up, it appears good.
I have bookmarked it in my google bookmarks.
Hello there, just was aware of your blog via Google, and found that it is truly informative.
I am going to watch out for brussels. I will be grateful if you proceed this in future.
Many other people shall be benefited out of your writing.
Cheers!
If some one desires to be updated with hottest technologies then he must be visit this web page and be up to date daily.