LOOK AT THESE PANTYHOSE

22. desember 2016

Hverdagsglimt / Selfie Fashionstore

LOOK AT THESE PANTYHOSE Jeg husker at noe av det verste min mor tok på meg i barndommen var strømpebukser. Synes det var helt forferdelig, jeg minnes at de skle ned og var stramt og ubehagelig. Trikset var ofte en stor bestemortruse over den. Kanskje du selv har noen erfaringer i fra barndommen. I hvertfall har det skjedd endel i strømebukseutviklingen også. Calvin Klein strømpebuksene sitter som støpt og kjennes utrolig behagelig på. Mine kjøper jeg hos SELFIE.

Jeg nyter min første fridag fra jobb, det føles deilig. Skal øve meg på å senke kravene og se på hybelkaninene denne julen. Er det så viktig liksom..

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.