Lek og foto…

18. juni 2012

Amadeus og Ferdinand / Hverdagsglimt

Det og ta bilder av de små en ofte en stor utfordring da de verken har tolmodighet eller vil som regel gjøre de vi vil de skal på bildene. Men i går hadde jeg kamera i hendene og lekte med dem, og da kommer ofte de beste bildene. Uanstrengt, men ekte. Ble veldig fornøyd med resultatet. Har brukt samme innstilling som forrige innlegg på kamera. Og redigert det minimalt, men tonet dem litt. 

Gullguttene mine…
Er nesten mer fornøyd med uttrykket Amadeus og Ferdinand gir meg under fotografering en fotografen vi var nettopp hos. Men det er nok normalt da ungene er avslappet foran oss foreldre.

Fin ukestart til DEG!

Lisette


20 kommentarer til “Lek og foto…

 1. Benedicte

  Flotte bilder og guttene er bare nydelige:) enig med deg at uttrykket dis er mer avslappet på dine bilder, spesielt minsten;) gleder meg til å se deg igjen:)
  Klem

  Svar
 2. nullfiresyvni

  Kjempefine bilder.

  Gleder meg til å knipse pjokken når han kommer. Syns det er morsomst å knipse barn for de er oftere ekte enn oss voksne som klistrer på gliset automatisk.

  Klem Kirsti

  Svar
 3. Ingeborg

  Så nydelige bilder, og helt sant, det lønner seg å leke seg til bildene. Jeg hadde et innlegg for litt sida (slutten av mai) da jeg hadde god tid sammen med to søsken ute i naturen, fikk noen flotte bilder da.
  Og så du, du inspirerer meg til å utforske kameraet mitt mer, må lære meg mer om hvitbalanse:)

  Svar
 4. Hippie

  ZeeSdi,homewhpre, an Indiana fan is laughing at that trade. No way Indiana trades a young guy the front office AND fans love for a collection of random parts from other teams for absolutely no reason. Dumping Jammal Tinsley isn’t that important.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.