Leather and wool

14. august 2015

Klær og mote / Olivias hus

 

Kombinasjonene ull og skinn digger jeg! Det røffe mot det sarte, en uslåelig kombinasjon. Motebildet denne høsten passer meg bra. Fargene grønn, burgunder, sennepsgul, oransje, sort, hvit og brun er fargeskalene vi skal kle oss i høst. Noe av fargene jeg faktisk liker. Min stil er klassisk med en twist, men som småbarnsmor velger jeg ofte det praktiske antrekket. Du ser meg sjelden i høyehæler.  Jeg liker det feminine, sofistikerte og elegante på damer. Da tenker jeg nødvendigvis ikke på dyre merker, fordi det handler om hvordan du setter sammen antrekket. Likt som med interiør egentlig.

Mange lesere undrer seg kanskje over om bloggen min har endret retning. Før var blogginnleggene mine rettet mot interiør, og jeg liker vendingen den har tatt. Personlig liker jeg å lese bloggere som har mangfold!  Det vil si Interiør, mattips, filosofi og mote. Jeg har nok endret meg de siste årene emosjonelt, jeg har det bedre med meg selv og har funnet en jobb jeg trives i. Fokuset endrer seg kanskje litt da, og det er gøy “å pynte seg selv” også, ikke bare hjemmet sitt. Følger du meg?

Tøyet er fra sørlandets fineste butikk, Olivias Hus. Butikken finner du i Mandal og Kristiansand. Butikken har klær, sko, smykker og interiør. De sender mer en gjerne mot postoppkrav! Slik jeg gjør.

/Genser i grønt: Filippa K/Olivias hus, Sort ullgenser fra Line of Oslo/Oliviashus, belte/HM, pumps fra Yvonne Koné/Olivias hus, skinnskjørt fra Second female/.

By Lisette

En kommentar til “Leather and wool

 1. Har en drøm …

  Herlig!
  Ja, jeg har jo merket meg at bloggen har skiftet litt retning, men til det positive;)
  Jeg er nok akkurat der du er, hehe, bortsett fra ny jobb da 😉

  Jeg har blitt eldre, er i en litt annen situasjon, og jeg er faktisk litt lei interiør, om det er lov å si det:)
  Jeg kjøper nok mer klær enn interiør om dagen, og tror nok det kommer til ¨fortsette slik 🙂

  Hvis jeg bare klarer å bryte noen barrierer og tøye noen grenser, så kanskje det blir noen antrekksbilder på meg fremover å, hehe 🙂

  Syns det er helt ok jeg, med blogger som kan vise både mote og interiør – det flyter jo litt over i hverandre og, dette med interiør og mote – trender og farger gjenspeiles jo i begge deler – spennende og gøy!

  Keep up the good work, jeg liker bloggen din kjempegodt! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.