LASER MOT PIGMENTFLEKKER

14. desember 2016

Egenpleie / hudpleie / Hverdagsglimt / Vital hudklinikk

 

TAKEING CARE OF MY SKIN Jeg har alltid vært påpasselig med huden i forhold til rens og fuktighetsgivende kremer, men det har skortet på en viktig ting. Nettopp at jeg elsker solen, og det har jeg fått svi for i voksen alder med pigmentflekker på begge kinn. Bildet ovenfor er tatt for ca 2 år siden, jeg har enda mer synlige pigmentflekker i kinnene idag. Kosmetisk sykepleier Monica Stoltenberg sa at disse kunne jeg enkelt fjerne med laser hos Vital hudklinikk. Noe jeg i utgangspunktet kvier meg litt for, men jeg vet at huden min får en finere og sunnere flate etterpå. Jeg har også endel fregner som kommer fram om sommeren, og en hudlege sa til meg en gang at disse kom fram på grunn av lite bruk av solfaktor i ungdommen. Fregner har jeg alltid synes er sjarmerende i grunnen, så det har ikke plaget meg.

Jeg skal fortelle dere mer om behandlingen når den er utført, kanskje jeg deler før og etterbilder. Wait and see..

KAN TRYGT ANBEFALE MONICA HOS VITAL HUDKLINIKK Kan også tipse dere om gavekort til jul kan kjøpes hos Vital hudklinikk. Monica er en tidligere kollega, og er utrolig dyktig i faget sitt.

By Lisette

6 kommentarer til “LASER MOT PIGMENTFLEKKER

 1. tinyurl.com

  Hello there! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog post or vice-versa?
  My blog addresses a lot of the same topics as yours and I
  think we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to shoot me an email.
  I look forward to hearing from you! Wonderful blog by
  the way!

  Svar
 2. tinyurl.com

  Excellent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your web site,
  how could i subscribe for a blog site? The account helped me a applicable deal.
  I were tiny bit familiar of this your broadcast provided shiny clear idea

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.