Lappe Inspirasjon…

18. oktober 2011

Mat og kos

Gjesteinnlegg fra Cecilies Lykke inspirerte meg i går kveld til å lage kveldsmat til lillemann(og meg). Husker for noen år tilbake der jeg bodde, gikk jeg alltid til Ultra og kjøpte disse nystekte lappene, og det stemte…disse smakte nesten bedre! Absolutt til å anbefale, jeg laget halv røre, og det var rikelig med lapper til oss. Ferdinand spiste nesten 3 stk! Og mammaen…det vil jeg ikke røpe:) Heldigvis er trening det som står for tur nå. 

Kveldsfoto

 

Denne Pukka te`n er så nydelig i smak, skal visst være oppkvikkende og vitaliserendes…
 
  Ha en sprek dag videre, og takk for besøket!
 
Klem fra Lisette

 

8 kommentarer til “Lappe Inspirasjon…

 1. Katrine

  Jeg liker bloggen din Lisette. Det er viktig å kose seg, og hvis du også sier at lappene er gode så kanskje, kanskje skal jeg prøve de ut denne uken. Du har laget en flott kveldsmat til lillegutt og deg.

  Selv fikk jeg muffins i går kveld av kjæreste C, så i dag blir det brødskiver, selv om muffinsene var bakt med grovt mel. Det er likevel viktig å kose seg! Kose seg mye. Nyte. -og trening det skaper ekstra balanse i nytetankegangen, samtidig som det gir positiv energi! Go trening og kos! :))

  Svar
 2. Har en drøm…

  Hei;)
  Og takk for hyggelig hilsen hos meg;)
  Slik fant jeg denne FINE bloggen!!
  Her likte jeg meg kjempegodt ♥

  Deilige lapper, jeg elsker de!!

  Takk for titten, jeg kommer snart igjen;)

  Klem Line

  Svar
 3. Myke minutter

  Takk for dine koselige kommentarer, det setter jeg stor pris på! Appelsintreet kjøpte jeg på Bauhaus i sommer, husker ikke hvor mye det kostet, bare at det var billig 🙂 Elsker lapper, spesielt de som min mormor på Vestlandet lager 🙂 Nå er det straks natta her og travel arbeidsdag i morgen. Klemmer

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.