Ladies night…and the feelings right!

17. desember 2011

Klær og mote

Tror vi snakker over et år siden sist bytur, så denne kvelden kan bli spennende. Vi skal ha vår årlige forenings julebord, denne gang uten menn;) Vi ble enig at vi får nok julemat, så det blir tapas. – Og det er det beste jeg får. Jeg gleder meg, og tror antrekket er nesten i boks, det hender titt og ofte at jeg ombestemmer meg i siste liten, og klør meg i håret og sier “jeg har ingen klær”…. kjenner du deg igjen? Men i kveld blir det koksgrå kjole med disse…
 
Acne shoes “pistol” fin ankelstøvelett til kjole og hverdags, du kan enten rocke dem litt opp eller…jule varianten
Stjerneskjerf og Syster P smykke

 

Og så var det mini vesken i brun/gull, den fikk jeg i 30 års presang:)
 
Party party…det blir nok en rolig feiring, men gleder meg til lystig lag med gode venninner. Så vil tiden vise hvor sen den blir;)
 
Ha en fin lørdag!
 
Klem Lisette

23 kommentarer til “Ladies night…and the feelings right!

 1. Ella

  Det er jo så herlig å pynte seg, og ikke minst for å nye gode mat og drikke med herlige venninner!
  Kos deg masse 🙂
  Mange flotte innlegg under her, du er så flink med kameraet 🙂 Blir inspirert jeg 🙂
  Ha en fin fin lørdag. Her skal vi vaske huset (kjedelig, men det må gjøres) og handle inn noen siste gaver som fremdeles mangler!
  Klem fra Ella

  Svar
 2. Randi

  Heisann Lisette!:)

  Ja no MÅ eg berre inn å sende deg ei helsing!:)
  Du har ein super duper fin blogg skal du vite:)
  Eg er ein av dine nye følgerer her,som du nok har sett 🙂
  Glad eg fann veien hit!
  Knall tøffe skoletter du har da!!
  Tenkjer du hadde det kjempe kjekt igår,kansje fekk du sove litt lengre idag?;)

  Eg kjem nok igjen snart!:)

  Ha ei fin helg.
  Klem frå,
  Randi

  Svar
 3. Henriette

  Kos deg masse! Du kommer til å bli superlekker i Acne skoene og med herlige detaljer! Jeg skal på årets vennejulebord, mens mannen skal på julebord med jobben sin. Klem Henriette

  Svar
 4. dagdrømmeren

  Kjenner meg igjen… alltid slik med meg også hver gang jeg skal ut på noe, hihi 🙂 men skapet er fullt, det er bare det at er litt lei klærne 🙂 tror kanskje jeg må ha meg en ny julekjole i alle fall 🙂
  Kos deg i kveld. Tapas: nam!
  Klem Tonje

  Svar
 5. FruFly★Heidi

  Håper formen er fin? Hihi… Også måtte jeg le, for gjett hvem som har like sko OG lik veske?:) Og jeg gikk med begge deler på vårt årlige jentejulebord også for et par uker siden. Håper du hadde en kjempefin kveld (og at du har fått printene for lengst?;) Ha en super søndag, Lisette! God klem fra Heidi

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.