KRYSTALLER

7. januar 2019

Interiør


KRYSTALLER

Jeg har vært fascinert av steiner siden jeg var liten. Husker “steinmannen” i byen som solgte ulike steiner og krystaller på torget. Hadde jeg lommepenger med meg så kjøpte jeg en av han. Siden har steiner vært en interesse. Hvordan jeg velger steiner er forskjellig. Jeg velger ut ifra intuisjon og egenskaper, men som oftest hvilke jeg synes er fin. Her ser du en bergkrystall.

Om du vil lese litt mer om egenskapene bergkrystallen les videre:

Bergkrystallen sier å være en “kraftsstein” og virker sterkt rensende på alle nivåer. Bergkrystall antas å beskytte mot negativitet, åpne opp for ditt høyere selv og virker bevissthetsutvidende. innsikt. Krystallen kan brukes for å få større mental klarhet og kan virke positivt inn på innlæring og hukommelse. Bergkrystall åpner, aktiverer og renser alle chakraene. Begkrystall kan ha en balanserende og harmoniserende effekt på følelser. Bergkrystall kan brukes for å stimulerere intuitive evner og for å ekspandere det auriske feltet. Bergkrystall virker enegiforhøyende og kan brukes sammen med andre steiner for å forsterke deres vibrasjoner.

Fysisk stimulerer bergkrystall nervesystemet og bindevevet. Bergkrystall kan ha en positiv innvirkning på immunsystemet, smerter, skjoldbruskkjertelen, svimmelhet, brannsår og nyrene

En kommentar til “KRYSTALLER

  1. quest bars cheap coupon twitter

    Admiring the time and effort you put into your blog
    and in depth information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Wonderful read!
    I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.