KNITTING ALL THE WAY OG GIBORT

9. november 2016

Egenpleie / Giveaway / Koch Parfymerier

Jeg er godt i gang med strikkingen! Hvorfor begynte jeg ikke med det før. Noe så beroligende…Er sikker på jeg møter noen hindringer på veien, fikk heldigvis litt hjelp av naboen i går for å legge masker. Jeg har ikke kunst og håndverkgenet i meg, men prøver.

Har du meldt deg på giborten her på bloggen? Du kan vinne en gratis konsultasjon og en fantastisk foundation av Laura Mercier om du bor i Rogalandområdet, trykk HER for mer info. Jeg har nå brukt foundation 1 uke og er strålende fornøyd med resultatet. Den gir en ordentlig glød til huden uten å virke for sminket. Perfekt til hverdags!

By Lisette

En kommentar til “KNITTING ALL THE WAY OG GIBORT

  1. Tilbaketråkk: EN SOLTILBEDERS BEKJENNELSER | By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.