KJØKKEN DETALJER PÅ BLOGGEN!

20. desember 2015

Cahetu / Kjøkken

 

 

 

 

 

DETAILS IN THE KITCHEN FROM HAY AND SAVON LIQUIDE

Det er bare tre dager til juleaften, og kvelden skal feires hos mine foreldre. Svigers er invitert også. Vi er liten familie, og fant ut at vi like gjerne kunne feire den ene dagen samlet på begge sider. Ungene i hus er spente, og de teller ned til den store dagen. Du merker det kanskje selv at ungene er litt ekstra oppspilte akkurat nå, de senser nok at foreldrene er litt ekstra stresset før jul. Jeg har startet juleferien, og det kjennes deilig. Vi hadde den fineste juleavslutning på skolen i går, en liten jente i første klasse sang solo på storsamlingen- rørende og ekte! Julen gjør at jeg er ekstra tander, og mange tanker og følelser reiser gjennom hodet mitt. Savnet etter mormor, og minner fra min egen barndom. Jeg kan se meg selv som liten og forventningsfull, og det kjennes som om det var i går. Minnene er fine, og min mor har virkelig jobbet for å skape dem.  Takknemligheten og ydmykheten ovenfor min mor blir tydeligere rundt julen.

4 lys er tent på adventstaken, og vi kom nettopp hjem fra en frisk tur ute i marka. Jeg skal nå til ned på kjøkkenet for å lage litt mat, og da passer det fint med ny håndsåpe og håndkle fra nettbutikken Cahetu.

By Lisette


Soon christmas eve, and the whole family is gathering at my parents house.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.