Keramikk Love…

10. februar 2012

Interiør / Keramikk

Vet ikke hvor den keramikk elsken kommer i fra, men Tine K har fått det til. Denne salatbollen er et syn for øyet, så den måtte bli med meg hjem her en dagen. 

God fredag til DEG, fredager er bare den beste dagen i uka synes jeg. I kveld gleder jeg meg til the Voice.

Helgeklem fra Lisette

27 kommentarer til “Keramikk Love…

 1. top of the moon

  Tine K får det virkelig til! Du har blitt rågod til å ta bilder!!! Deilig lys! Ang spørsmålet ditt så bruker jeg Photoscape (gratis redigeringsprogram) Om det virker på Mac har jeg dessverre ikke peiling på. Men du kan jo Google litt 🙂

  Svar
 2. RugdeLykke❤

  Takk som la igjen en så koselig hilsen inne hos meg slik at jeg kunne finne veien til deg 🙂 Såååå fin og koselig blogg du har. Har lagt meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre!!En god bursdagsmåned til hele familien og morsdagshelg 🙂

  Svar
 3. Har en drøm…

  Jaa! Det er fineste salatbollen ever:)
  Jeg har og fått et skikkelig LOVE-forhold til TineK, føles litt rart og bli så forelsket i ting, hehe, men slik er det altså:)

  Ha en fin fin fredag, jeg gleder meg og til The Voice ♥

  Svar
 4. LykkeLee♔

  Den skålen er nydelig, hvor har du kjøpt den[har den selv men tenkte kanskje på en til] her i oslo er det overalt tomt for fine tine k. så kom me hete tips på hvor de forsatt har tine k!:)
  god helg

  Svar
 5. AC Home

  Vi liker de samme tingene, har fredag som favorittdag og gleder oss til The Voice!!! Hadde du vært en mann skulle jeg reist for å finne deg:)))
  God helg og takk for alle de fine bildene du viser!

  AC

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.