Keep or not?

14. august 2012

Interiør

Over skjenken har det kommet et sort housedoctor speil fra Bohemia…over skjenken før har vi hatt et stort oljemaleri som er i grunnen et nydelig aktbilde, men fikk det aldri helt til og stemme over der. Nå er jeg fortsatt usikker om det så ok ut med speilet, men jeg er ofte slik når jeg bytter ut ting, så tar det litt tid før jeg blir vandt med det nye. Hva synes du? Kanskje du husker bildet som var over skjenken om du har følgt bloggen en stund. 
 
Enkel og elegant hortensia fra en avblomstret plante…
 
 
Fransk kaminspeil…
 
Forfra vinkel…
 
 
Slik var det før…lukk øynene om du ikke liker bildet.
Ellers er jeg sånn rotløs i interiørverden om dagen, dvs at jeg har sterkt ønske om og bytte ut vetrineskap, spisestue og skjenk. Men lommeboken vil ikke strekke til, og godt er det også. Rart hvordan smak og stil endrer seg med årene…
 
Fin ukestart til DEG, og takk for at du legger igjen spor etter deg. Du er verdsatt.
 
Lisette
 

20 kommentarer til “Keep or not?

 1. Anonymous

  Keep!:) Liker bloggen og stilen din. Har du tips til hvilken hvitfarge (veggfarge)som er fin til hvite lister, hvite dører, hvitt kjøkken og hvitpigmentert eikeparkett? Hvitfargen bør også passe til grått og sort, hvitfargen må derfor ikke gå over i gul.På forhånd takk:)Hilsen fast leser:)

  Svar
  1. Lisette

   Hei hei, hyggelig med faste lesere;) og når det gjelder spm ditt ang. maling er jeg ingen ekspert på det området, men vi er veldig fornøyd med vår som passer din beskrivelse av hjemmet ditt. Husker ikke i farten hva den heter. Skal sjekke det ut og skrive på bloggen det her igjen. Lisette;)

   Svar
 2. KROnPRINSESSENE

  Jeg stemmer for bildet, men jeg stemmer også for at du må bli flinkere til å beholde ting 😉 Øver på det selv…
  Men kunst o.l er ekstra vanskelig synes jeg!
  Har noen bilder som står i boden på samvittigheten…
  Nydelige bilder forresten. Du har det så fint atte 😉
  Klem May Helen

  Svar
 3. Har en drøm…

  Likte veldig godt speilet jeg:)
  Her har og stilen forandret seg de siste årene, men nå har jeg funnet meg, tror jeg, hehe:)
  En hvit base med sorte detaljer er nok kommet for og bli her:)
  Men jeg putter gjerne inn flere farger etter årstid og humør også, det må litt farger til ♥

  Ha en fin fin kveld 🙂

  Svar
 4. Jane

  Jeg likte speilet veldig godt jeg 🙂 En kjempe fin kontrast.
  Rart det der med at stilen forandrer seg ja. Godt lommeboka setter en stopper for forandring innimellom, hvis ikke tror jeg pantonemannen hadde blitt lettere oppgitt 😉

  Ønsker deg ei fortsatt fin uke og en fantastisk onsdag 🙂

  Svar
 5. Ellen

  Nydelig det nye speilet ditt! Så elegant og stilsikkert du har gjort det:) Alltid herlig med litt forandringer:) Bildet er fint, men passer vel gjerne bedre inn i et mer fargerikt interiør? Alltid kjekt å prøve ut nye ting. Veldig vakkert når rommet blir speilet:) Ønsker deg en vakker og kreativ uke. Klem Ellen

  Svar
 6. Natalie

  Synes det var kjempefint med speilet!

  Tusen takk for koselig kommentar 🙂 Du har så fin blogg, blir rett misunnelig 😉
  Ha en fin kveld 🙂 Klem

  Svar
 7. Marianne Dragon Waagan

  Heisann:)
  Skjønner at du lider av valgets kvaler… absolutt ikke enkelt dette her:)
  Kan du ikke bare prøve deg frem en stund, og se om du trives med speilet akkurat der?

  Ønsker deg en finfin torsdag, og flotte sensommerdager:)
  Klem Marianne

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.