KALL MEG GAMMELDAGS!

5. januar 2016

Blomster og planter

 

 

 

 

SPRING FEELING ON THE TABLE

Jeg hadde min første arbeidsdag i dag, må si at det var helt topp å være tilbake igjen. Deilig med ferie og avslapning, men personlig elsker jeg hverdagen og rutiner. Tror ungene også trives best med forutsigbarheten hverdagen innebærer. Uken blir travel for min del, to bursdagsselskaper, jobb og tilbake på skolebenken igjen. Dette året gleder jeg meg virkelig til, har mange ambisjoner som er oppnåelige med den rette innstilling og bruk av riktige ressurser. Et av dem skal jeg røpe snart, det er noe jeg håper ryggen min vil tillate. De neste to uker skal jeg ta det helt piano, roe ned og puste. Det viktigste er helsen, no doubt.

Likte du vårblomstene? Noen vil kalle dem gammeldagse, men jeg liker dem! Pytt dem oppi en fresh vase, og de blir en stor fargeklatt på bordet. De samme pryder utenfor i krukker, jeg tar dem inn om natten da dem ikke liker for mange minusgrader. Vårfølelsen kommer inn i stuen allerede i januar.

By Lisette

8 kommentarer til “KALL MEG GAMMELDAGS!

 1. Merete

  Åååå… Herlige bilder! Digger også Primula på denne tiden! Gir deilige følelser om lysere dager 🙂
  Ikke gammeldags i det hele tatt 😉

  Merete 🙂

  Svar
 2. Har en drøm …

  Jeg elsker Primula!
  Så noen på Plantasjen her om dagen … ville gjerne ha, men står fortsatt noen fine stuegran og små trær her… 🙁 Må nok fjernes snart de og, må bare vente på litt mer lys:)
  Her kunne de dog ikke stått ute – vi har minus 10 om dagen, brrrr…

  Fin kveld til deg, fine Lisette ♡

  Svar
 3. tinyurl.com

  I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post
  is written by him as no one else know such detailed about my problem.
  You are incredible! Thanks!

  Svar
 4. tinyurl.com

  Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like
  to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

  Svar
 5. ps4 games

  Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I to find It truly helpful &
  it helped me out much. I am hoping to provide one
  thing again and help others such as you aided me.

  Svar
 6. quest bars cheap

  Hello There. I found your weblog the usage of msn. That is a very well written article.
  I will be sure to bookmark it and come back to learn extra
  of your helpful information. Thanks for the post. I will certainly return.

  Svar
 7. ps4 games

  Hi! I’ve been reading your blog for some time
  now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Humble Tx!
  Just wanted to mention keep up the fantastic work!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.