JULEGAVETIPS TIL DEN INTERIØRFRELSTE

4. desember 2016

Designstjerner / Gavetips / Julen 2016

Nå er det snart juleinnkjøp og lønn, endelig etter 6 uker uten lønn. Ettersom jeg er student må jeg tenke hvordan jeg handler smart, og nettet for meg sparer meg for tid og noen lapper. Likevel er jeg absolutt tilhenger av å bruke nærbutikkene også, men det er ikke til å legge under stolen at nettbutikkene er kommet for å bli. Framover vil jeg dele ulike julegavetips på bloggen! Denne gangen tipser jeg om en av Norges største nettbutikker, Designstjerner. Her har jeg vært kunde i mange år, og Sissel som driver nettbutikken sender raskt pakkene av sted. Det kan jeg like! Trykk HER for å sjekke nettbutikken ut.

Et av Kählers juletre får du får 249,- ikke den verste prisen om du skal kjøpe en liten ting. Pluss de er nydelig å se på. Juletrærene finnes også i hvitt i år.

By Lisette

2 kommentarer til “JULEGAVETIPS TIL DEN INTERIØRFRELSTE

 1. coconut oil why

  Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate!

  He always kept chatting about this. I will forward this article to him.

  Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

  Svar
 2. quest bars cheap coupon twitter

  Having read this I believed it was extremely enlightening.
  I appreciate you taking the time and energy to put this short article together.
  I once again find myself personally spending way too
  much time both reading and leaving comments.
  But so what, it was still worth it!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.