JULEFIN HOS BEAUTYNÅ

13. desember 2020

BeautyNÅ / delvis sponset

Denne helgen har gjort underverker på humøret mitt, og var nok nødvendig for å få opp motet og tilføre kroppen positive endorfiner. Vi har nemlig vært turist i egen by. Nemlig på Victoria Hotell i Stavanger. Dagen før utførte jeg en vippebøy og en scrub/massasje. Jeg har vært kunde hos Helena Skogmo i flere år, og trives veldig godt hos henne. Hun er så avslappende og dyktig! Nedenfor ser du tilbudet jeg benyttet meg av hos henne. Helena lager også gavekort til jul.

Du kan selv book til hos BeautyNå, trykk HER for booking.

Her er et bilde rett etter vippebøy. Vippene mine holder seg slik i 6 uker minst.


INTRODUSJON PRIS 590kr( ord.990 kr)
HELIASPA AVSLAPPENDE INNPAKNING (75 min)
ET RITUAL FOR RO OG VELVÆRE
Fordeler: Denne dypt avslappende innpakning letter spenninger og revitaliserer huden i en behagelig atmosfære av nydelige dufter.
En deilig pustepause som anbefales for alle som føler seg stresset og sliten.
Denne innpakningen gjør en tørr hud myk og fuktig igjen.
En intens og unik avslappende opplevelse som kan gjentas så ofte som man trenger det.
PASSER FOR: stress, utmattelse, behov for en pause …
VARIGHET: 75 minutter
TRINN 1:BODY SCRUB with Citrus Fruits (kroppsskrubb med sitrusfrukter) (20 min)
Eksfolieringstrinnet er helt nødvendig for å forberede huden og få de aktive ingrediensene i de neste trinnene
til å trenge bedre inn.
TRINN 2: HELIASPA PEEL-OFF BODY MASK WITH CRANBERRIES (25 min). MASKEN LEGGES PÅ RYGGEN der de fleste muskelspenninger sitter og har temperaturen cirka 35˚C noe som gir en behagelig avslappende følelse
Kroppen pakkes i folien for å holde på den varme følelsen.
Masken inneholder kaolin, et hveteekstrakt med fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper, samt tranebær, som er velkjent for beskyttende og gjenoppbyggende egenskaper.
TRINN 3: AVSLAPPENDE MASSASJE (30 min)


Er delvis reklame, da jeg får rabatter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.