JULEBORD KJOLEN ER SAFET!

26. november 2015

Interiør / Klær og mote / Lafemme

THE CHEVRON DRESS FROM DAY BIRGER MIKKELSEN

Hvert år så leter de fleste kvinner etter den perfekte julebordskjolen, og mange ender opp med den lille sorte fordi den er safe. De siste årene har trendene snudd, nå skal kjolene gjerne glittre med paljetter. Ulempen med den igjen, er at du treffer kanskje flere med samme kjole. Jeg er nok den safe typen, jeg er en sucker for eleganse og det klassiske. Den kjolen jeg har kjøpt på bildet fikk jeg tilsendt av La femme i Vågsbygd/Kristiansand. La femme har sendt meg klær før, de sender på postoppkrav. Du finner instagramkontoen HER.

Hvordan jeg oppdaget kjolen jeg har på meg var faktisk på Kronprinsesse Victoria. Den heter Chevron dress, og er fra Day Birger Mikkelsen. Da jeg oppdaget på insta at La femme førte denne, tok jeg kontakt med Trine Lise.

Ønsker deg en fin fin torsdag!

By Lisette


The perfect dress is bought from La femme, this is a beauty from Day Birger Mikkelsen. The fabric is silk, it feels wonderful on.

6 kommentarer til “JULEBORD KJOLEN ER SAFET!

 1. Har en drøm …

  Lekker kjole på nydelig dame!
  Nå blir du fiiin til jul♡

  Jeg leter etter kjole jeg og, eier ikke en eneste en, og har heller ikke hatt det på over 20 år!!
  Men nå føler jeg at jeg vil ha en kjole til jul – greia er bare den at jeg jo har født to barn og har denne mammamagen da (selv om de er 16 og 18 hahaha :))

  Ha en fin fin kveld 🙂

  Svar
 2. tinyurl.com

  I believe that is among the most vital information for me.
  And i’m happy reading your article. However wanna statement on few general things, The website style is ideal, the articles is truly excellent :
  D. Good job, cheers

  Svar
 3. coconut oil are

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed browsing your
  blog posts. In any case I’ll be subscribing to your
  feed and I hope you write again very soon!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.