JEG SPARER TIL LANGT HÅR MED ORIBE

18. februar 2017

Hårpleie / Koch Parfymerier og hudpleie / Oribe produkter

DUFTEN AV RENE AROMATISKE OLJER  Den store dagen til mannen min er her, han er 40 år idag. I den forbindelse er håret nyvasket og dandert. Jeg liker en relaxed look med lokker som faller naturlig. Den eldgamle oppskriften med kombinasjoner av cypresse, aragan og maracuja oljer pleier og beriker både hodebunn og hår så hvert enkelt hårstrå blir styrket fra rot til tupp. 

Hadde ikke trodd jeg skulle spare til langt hår igjen, men jeg gir det en siste sjanse.  Jeg har testet ut Oribe Gold Lust Repair And Restore shampo og balsam. Håret oppleves luftig og med volum, samt at det dufter deilig. Produktene til Oribe er fra Koch Parfymerier.

 

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.