JEG SPARER PENGER I SOMMER!

28. juni 2016

Blomster og planter

 

 

 

ASTRANTIA ER VIRKELIG VAKKER ALENE OG I BUKETT

Det er virkelig noe eget å plukke blomster fra hagen. Denne stauden fikk jeg av svigers i vår, og nå blomstrer den som aldri før. Stauden heter Astrantia så vakkert, den blomstrer hele sommeren. Et enkel snitt i en rund vase gir et nydelig stilleben. Jeg merker at jeg bruker mindre penger på blomster disse sommermåndene, og det passer meg perfekt! Ingenting er så gøy som å dekorere bord meg egne sommerblomster. Da peonene stod så vakkert i blomst så kom der et kraftig regnvær som tok knekken på mange.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.