JEG MÅ TILBAKE PÅ SPORET

24. september 2016

Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger / Mat og kos / Trening

TILBAKE PÅ SPORET IGJEN 

I sommer var jeg i toppform, jeg spiste riktig og trente regelmessig. Lundborgklinikken var til stor hjelp da jeg utførte en helseanalyse i mai. Helsetestens resultateter viste at jeg hadde betennelsesprosesser i kroppen, nærmere bestemt i mage og tarmsystem. Jeg hadde ingen umiddelbare symptomer før jeg tok testen(generelt slapp), men jeg kunne konkludere at etter jeg spiste en kost basert på ren mat i 14 dager som ikke inneholdt gluten, egg og melk følte jeg meg superfresh. Jeg hadde energi og jeg tok av. Kosten hadde ingen restriksjoner i forhold til mengde mat. Jeg var mett og følte meg god innvendig, metaforisk forklart. Den første uken var jeg slapp med “det nye kostholdet”, dette var helt normale reaksjoner. Det som var umiddelbart klart etter de 14 dagene var over var at jeg retestet meg hos Lundborgklinikken,  resultatet viste at betennelsesprosessene var gått ned i det normale området. Hele sommeren var jeg god i ryggen og energien var på topp. Jeg startet med å introdusere melk, egg og gluten tilbake i kostholdet mitt. Jeg reagerte på melk det var det ingen tvil på etter de 14 dager uten. Ble kvalm og oppblåst i magen. Så hva skjedde etter sommeren?

Jeg burde ha holdt meg helt unna melkeprodukter, og jeg gjør i utgangspunktet så godt jeg kan. I kaffen bruker jeg havremelk og unngår osteprodukter, men likevel har alt sklidd litt ut. Jeg prøver å ikke straffe meg selv fordet, men jeg ønsker å være den beste utgavelsen av meg selv. Nå føler jeg meg sliten og oppblåst. Etter vi var i Mallorca én uke gikk jeg på en smell. Jeg gav blanke i rådene og det får jeg betalt for i dag.

Jeg har igjen tatt kontakt med Malin hos Lundborgklinikken for å komme tilbake på rett spor. Hun skal hjelpe meg i forhold til kostholdsplan og behandlinger. Takk og pris for at det finnes en klinikk som hjelper der ute som ser helheten. Jeg gleder meg enromt, og skal holde dere oppdatert på hva Malin anbefaler meg å gjøre. Jeg vet at strikte kostholdsplaner ikke funker for meg, jeg er altfor glad i livet til å si nei til gode smaker og nytelser, der i blant god vin og sukker i blant. Wish me luck.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.