JEG LUKTER ENDRINGER!

27. desember 2015

Helse

 

Juleaften var magisk hos mine foreldre, og ungene var strålende fornøyd med julegavene. Nå nærmer det seg et nytt år, og jeg gleder meg virkelig til et fresht 2016. Jeg har mange planer, og et av dem er å bli en mer stukturert student. Jeg må være flinkere å disponere timene mine, og legge bort saker som er mindre viktig. Bloggen/instagram er nok en av dem, men samtidig er jeg glad i å ta bilder og skrive. Kanskje jeg bare må være bedre på å planlegge innleggene mine, kanskje poste dem annen hver dag. Bloggen tar i utgangspunktet ikke så lang tid som mange tror. Joda, du skal lage et innlegg og style et foto, men dog når du er dreven går det lekende fort. Det kommer selvsagt også på om du har noe å skrive om! Andre endringer for meg til neste år er, og komme i god form. Jeg har gjort mange lure matvalg dette året, men ryggen har vært et problem til dags dato. På nyåret har jeg booket meg en time hos en osteopat som er ekspert på løpetrening, og gi riktig løpteknikk og løpesteg. Hvorfor jeg velger å løpe, er fordi da er jeg ikke avhengig av gruppetimer til ugunstige tidspunkter, pluss jeg kan trene når og hvor jeg vil. Nå som jeg er student, og jobb utenom må jeg kunne trene uavhengig av klokkelslett. Camilla(osteopat) sier at jeg kan løpe så lenge jeg løper riktig, og det skal jeg dele med dere på bloggen etterhvert.

Ha en fin romjul.

By Lisette

2 kommentarer til “JEG LUKTER ENDRINGER!

 1. Har en drøm …

  Slike forandringer fryder 🙂
  Jeg har også bestemt meg for å trene mer og spise sunnere… merker at det er meget viktig nå som vi har ungdommer i hus – holder ikke lenger å si at brus og godis er i helgene når kjøleskapet er fullt:)

  Håper du nyter fine juledager Lisette, det gjør jeg:)

  Svar
 2. Christina

  Her gledes det også til et nytt og friskt år. Bloggen vil jeg poste innlegg på,det gir meg glede i hverdagen. Jeg skal også prøve å bli flinkere til å komme meg ut. Prioritere en gå/løpetur. Er for dårlig til det i en nok stressfaktorer hverdag.
  Ha noen fine romjulsdager ♡
  Klem !♡

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.