JEG KOMMER IKKE TOMHENDT JEG KOMMER MED KJÆRLIGHET

6. november 2016

Filosofi / Tanker

Dette bildet er tatt kort tid etter min mormors bortgang for snart 3 år siden. Bildet viser en trøtt kropp, men dog humor mot slutten. Dette innlegget går til mormor og til alle som minnes sine kjære på allehelgensdag som er i dag. Jeg og min mormor var uatskillige, vi reiste 3 år på rad sammen til syden helt ut i voksen alder. Det er nok disse turene vi knyttet våre bånd litt ekstra. Vi likte begge å sole oss og det gode liv med mat og drikke. Mormor hadde et humør av de sjeldne og en vanvittig humor til å høre til den generasjonen. Min mormor hadde ingen lett barndom, hun bodde på barnehjem de 2 første leveårene og det var noe vi pratet om på våre turer. Min mormor tok også hjelpepleierutdannels da hun var 50 år og jobbet ekstra på sykehjem til hun var godt over 74 år. Helsen hennes ble skrenten etter et lårhalsbrudd, og vi mistet henne mer og mer…

Hver søndag hører jeg på P1 “Mellom himmel og jord” og synes radioprogrammet tar opp temaer som jeg synes er meningsfulle. I dag var temaet allehelgensdag, og det å minne noen nære kjære. Det var et spesielt intervju med Benny Borg som hadde mistet sin kone, han hadde laget flere sanger for å minne sin kone og bearbeide sorgen sin.

Har du ikke handlet inn blomster til å besøke en avdød elskede så affirmer til deg selv “Jeg kommer ikke tomhendt, men jeg kommer med kjærlighet”.

Kjære mormor og morfar, vi kommer snart innom med kjærlighet.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.