JEG HAR EN TING FOR BLÅTT!

8. desember 2015

Designstjerner / Tips

I HAVE A THING FOR BLUE

Blått er en beroligene farge, som jeg faktisk har mye av i garderoben. Himmel, sjø, søvn, inspirasjon, spiritualitet, beroligende, sannhet, moderasjon og psykisk styrke er stikkord som sier noe om betydningen av fargen blå. Bildet du ser av meg ovenfor kommer i et magasin til neste år, en boligreportasje fra hjemmet vårt. Jeg kan ikke røpe hvilke blad-enda!

Jeg elsker å lage collager, og det har blitt noen de siste ukene! I dag deler jeg noen favoritter i fra  nettbutikken Designstjerner, en av Norges største nettbutikker.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.