JEG HAR BLITT LØPEGAL!

10. mai 2016

Helse / Hverdagsglimt / Run & Relax

 

FANTASTISKE RUN AND RELAX

 

 

RUNNERS HIGH AND RUN & RELAX

Solen skinner nok en dag, og det hele kan beskrived med et ord MAGISK. I går løpte jeg i finværet, og det var en varm erfaring. Destod bedre etterpå, når en blir litt stolt av sine prioriteringer. For 6 år siden tok en amerikansk venninne meg med på løpetur, og jeg sprang meg igjennom vondter og ubehag. Det er ikke godt i starten, men når en kommer igjennom kneika så føles det befriende å løpe. Det er gratis, man opplever frihet og naturopplevelser. Når en løper så er det viktig å trene styrke, da løping er belastende på ledd. Etter mine ryggproblemer er jeg forsiktig.

Hva synes du om mitt nye treningssett? Jeg løpte i det i går, og det passer like bra til løping som til yoga. Ingen vonde sømmer, og er laget i behagelige materialer som bambus. Toppen er i bambus i fargen gul, og buksen kalles Yama tighs som holder godt på plass med høyt liv- et must for mammamager. Alle klærene er fra Run & Relax.

By Lisette

 

 

6 kommentarer til “JEG HAR BLITT LØPEGAL!

 1. tinyurl.com

  Fantastic goods from you, man. I have have in mind your stuff previous to and you are simply too great.
  I actually like what you’ve obtained here,
  really like what you are stating and the way through which
  you assert it. You make it enjoyable and you still take care of to stay it smart.

  I cant wait to read much more from you. This is really a wonderful
  website.

  Svar
 2. ps4 games

  Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe
  for a blog web site? The account helped me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.