JEG HAR BESTEMT MEG

28. august 2016

Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger / Mat og kos

 

JEG HAR BESTEMT MEG 

Denne helgen har jeg vært så trøtt, oppstart på jobb og studie var en brå overgang etter lang sommerferie. Da fredagen kom var luften ute av meg, og jeg har hatt lite energi denne helgen. Når jeg er trøtt tar jeg dårlige matvalg og spiser kanskje mer sukker/godteri. Fredag og lørdag har jeg spist snop og resultatet er en enda trøttere meg. Det er som en ond sirkel, man får høyt blodsukker raskt, men etterpå blir en trøtt etter sukkertoppen. Hele denne sommeren har jeg vært i god form, trent flere dager i uken og spist sunn mat. Dette ønsker jeg å fortsette med! Lundborgklinikken har jeg en stor takk til for hjelp og optimalisering av kropp og hode. Jeg skal høre med Malin om hun kan hjelpe meg litt på en matplan fronten. Etter mine 9 uker uten sukker skal jeg ta en ny helseanalyse hos Lundborgklinikken,  Jeg tar fortsatt Cryo behandlinger hos flinke Lillian, og skal dele nye bilder på bloggen igjen snart.

Jeg har bestemt meg fra i dag at jeg skal holde meg unna sukker i 9 uker!!! Dette er med skrekkblandet fryd jeg skriver dette, da det lengste jeg har holdt meg unna en kosedag i helger er 2,5 uker. Hos meg er ikke ukedagene noe problem, jeg spiser aldri snop i hverdagen, men når helgen kommer synes jeg det er godt med litt candy. Dette er kun snakk om følelser som jeg har knyttet til helger, en forestilling at snop er kos og ro. Men hvem har sagt at helger uten er kjedelig. De neste 2 måndene skal jeg lage sunnere alternativer til hele familien i helgene, følg meg på bloggen for updates. En annen ting jeg merker den siste 1,5 uken er at jeg har hatt noe ryggvondt. Jeg vet hvorfor, null trening. Jeg må trene styrke for å opprettholde en sterk rygg. Jeg har rett og slett vært for trøtt den siste 1,5 uke. Noen som vil være med på 9 uker uten sukker? Jeg skal unne meg et kakestykke på bursdagen min den 2.november, da har det nemlig gått 9 uker.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.