JEG ER SUPERKLAR FOR 2017

30. desember 2016

en ny start / Helse / Hverdagsglimt

Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt år. Nye fargestifter og blanke ark ligger klart. Året 2016 har vært et godt år. August 2016 kom jeg inn på drømmestudiet, praktisk pedagogisk utdanning. Hadde aldri drømt at jeg skulle komme inn her, og reisen mot lærerdrømmen ble litt annerledes en tenkt. Jeg skulle jo egentlig studert engelsk i år, men slik ble det ikke. Jeg er dypt takknemlig for at min mann og familie oppmuntrer meg til å fullføre lærerdrømmen, de ser hvor mye det betyr for meg. Samtidig så har året også vært utfordrende på ulike nivåer, men tror likevel at disse utfordringene kommer til oss av en grunn. Noen ting gjør oss mer oppmerksomme og jeg tror ofte der er en lærdom bak det. Vi blir utfordret når vi er mest sårbare mange ganger.

Året 2016 har også vært et år jeg har vært i god form. Formen er tilbake der jeg var før ungene kom til verden, og det har vært motiverende å komme opp i gamle bukser. Jeg har tatt helsen på «dagsorden» og prioritert mer meg selv. I alle år har jeg pleaset alle andre, tatt til takke for mye mindre til meg selv. Men når jeg er glad, har jeg så mye mer og gi til dem som står meg nær.

2016 har også sykdom rammet familien vår, og dette preger tankesettet natruligvis. Jeg blir da mer bevisst på å leve livet, være gode med hverandre og ikke henge meg opp i små bagateller. Fordi de små problemene blir en promille ift sykdom.

I 2017 har jeg bestemt meg for å våge enda mer, være mer sosial, si ja til ting jeg normalt ville sagt nei til, ta vare på helsen, være fysisk aktiv, stresse ned og bruke sosiale media mindre.

Takk for det gamle!

By Lisette

2 kommentarer til “JEG ER SUPERKLAR FOR 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.