JEG ER SOLGT

3. januar 2017

Egenpleie / hudpleie / Hverdagsglimt / Koch Parfymerier / Vital hudklinikk

FRED HAMELTHEN HIGH BROW HIGHLIGHTER

Jeg bruker i grunnen veldig lite sminke, men har alltid vært glad i hudpleieprodukter. Monica hos Vital Hudklinkk anbefalte meg Fred Hameltens “high brow” highligher for en stund siden. Denne jeg har brukt i noen måneder nå og er superfornøyd. Denne kan brukes ikke bare over øyenbryn for å få et lite løft, men som en highlighter ved kinnbein og ved nesebein. Jeg er solgt!

2 kommentarer til “JEG ER SOLGT

 1. plenty of fish dating site

  I really love your website.. Pleasant colors & theme.
  Did you build this website yourself? Please reply back
  as I’m looking to create my own blog and want to know where
  you got this from or exactly what the theme is called.
  Appreciate it!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.