JEG ER MER MOTIVERT EN NOEN GANG!

29. juni 2016

Helse / Lundborgklinikken i Stavanger / prosjektsterk

 

JEG ER MER MOTIVERT EN NOEN GANG

I forrige uke delte jeg et før og etter bilde av meg selv på instagram, flere ønsket et slikt innlegg på bloggen. Bildet dere ser i dag er fra i fjor, og jeg ser tydelige endringer. Nå har det seg slikt at kostholdet mitt var sunt fra før, men jeg har spist matvarer som ikke var gode for fordøyelsen slik at det oppstår betennelsesprosesser. Etter jeg drakk melk i større mengder i går har jeg vært uvell. Uopplagt, oppblåst og trøtt. Så ingen tvil er at jeg må lese meg ekstra opp på melkeintoleranse. Heldigvis blir jeg nøye oppfølgt hos Malin. Jeg er mer motivert en noen gang til å spise hva kroppen tåler og trene i løpet av sommerferien.

By Lisette

En kommentar til “JEG ER MER MOTIVERT EN NOEN GANG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.