JEG ER HALVEIS!

20. juni 2016

Egenpleie / Lundborgklinikken i Stavanger / Mat og kos

SONY DSC

DA BEGYNNER JEG INN I UKE TO

Jippi, da har det gått 1 uke uten egg, gluten og melk i kosten min. Det har vært en av de tøffeste opplevelsene jeg har vært bort i den siste tiden. Mat er så absolutt knyttet opp mot følelser, og mine tanker har gått ekstra til dem som har matvareallergier. Det er mer tungvindt å spise slik, no doubt. Jeg må sjekke enkelte matvarer for allergener som egg, gluten og melk. Jeg prøver så godt jeg kan å planlegge måltidene slik det ikke skal blir stress, men jeg har vært så ufattelig trøtt og man mister litt motet. I går gikk jeg og familien min 7 km tur, og det gikk faktisk bra. Den siste uken har jeg ikke løpt, da jeg har bevisst tatt det roligere pga kostholdet og lite karbo. Jeg kommer nok til å spise noe lunde likt etterpå, men tiden vil vise om jeg reagerer på noen matvarer jeg spiser til vanlig.

Disse mandelflarnene ovenfor er sukkerfrie, og oppskriften finner du HER. Disse har jeg ikke spist under denne prosessen, men ville dele denne gode oppskriften. Om en uke skal jeg utføre en ny helsesjekk hos Lundborgklinikken.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.