Jeg er en størrelse medium!

18. august 2015

Klær og mote / Selfie

 

Enda en ullgener…yes it is! Denne er fra Gestuz i favoritt butikken SELFIE.  Genseren skal jeg kombinere med jeans eller skjørt. Begge deler er kult. Motebildet i høst er turtleneck, dette gir meg assosiasjoner fra 90-tallet. Jeg brukte alltid høyhalsede gensere, gjerne med parfymelukt. Det var tider det…

Er så glad at jeg har gått ned en klesstørrelse i løpet av sommeren. Nå passer jeg medium oventil, og er en str 40 i bukser. Veldig glad fordet. Mer om vektnedgang kommer på bloggen. Om dere vil høre mine mine erfaringer og planer da?!

P.S:  SELFIE sender FRAKTFRITT hjem til deg!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.