JEG ER EN GRUBLER!

22. november 2015

Lamper / Milla Interiør / Stue / Tanker

 

MELANCHOLIA AND A NEW LAMP IN THE HOUSE

Radiokanalen P1 “Mellom himmel og jord” surrer i bakgrunnen, jeg skulle gjort noe helt annet-nemlig lest til eksamen som er i morgen. Plutselig føler jeg meg litt melankolsk og tankefull…det er en god følelse, siden temaene er ekte og nære. Som den følelsesnerden jeg her, angrer jeg på at jeg ikke tar på denne radiokanalen hver søndag. Radioprogrammet  tar det opp ulike religioner, meningen med livet, tro, det som er hellig for deg og endringer i livet generelt. Da jeg begynte på religionsstudiet i august, sa læreren til oss at dette studiet ville forandre oss på et vis. Nå skjønner jeg hva han mente, selv om jeg tenkte noe helt annet da jeg startet opp. Jeg har fått en dypere forståelse av ulike trosretninger, og opplever meg selv mer reflektert.

På bildene ovenfor ser du vår nye lampe, Lampe Gras. Dette ble julegaven til oss fra oss. Lurt når kostbare design ting skal få en plass i hjemmet. Enig?! Beathe som driver Milla Interiør i Kristiansand selger de fineste ting. Hun fører også klær. Om du ønsker en slik lampe til jul, så sender Beathe mer en gjerne.

Ønsker deg en fin søndag! Nå skal mac legges bort, og full konsentrasjon på 3 dagers eksamen fra i morgen. Kryss alt du har for meg.

By Lisette


The radio channel P1 “Between Heaven and Earth” is playing in the background, I should have done something else- maybe be reading the exam tomorrow. Suddenly I feel a bit melancholic … it’s a good feeling, since the theme is real and close. As the emonerd I am, I regret that I did not take on this channel on every Sunday. The Radio program takes up different religions, the meaning of life, beliefs, what is sacred to you and changes in life in general. When I started on religion study in August, the teacher said a that this study would change us somehow. Now I understand what he meant, although I thought something completely different when I started. I have gained a deeper understanding of different faiths and experiencing myself more reflective.

In the pictures above you can see our new lamp, lamp Gras. This was Christmas gift to us from ourselves. Wondered when costly design things should get a place in the home. Agree ?! Beathe engaged Milla Interior in Kristiansand sells the finest things. She also leads clothing. If you want such a lamp for Christmas, then sends Beathe more than happy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.