JEG DRIKKER HELSEVANN!

11. juni 2016

Egenpleie / Helse / Lundborgklinikken i Stavanger

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

ELO OKSYGENVANN 

I dag har jeg handlet inn mat til de neste ukene ettersom jeg skal spise litt annerledes en hva jeg er vandt til de neste 14 dager. Jeg skal testes om det kan være noen matvarer jeg reagerer på, derfor skal jeg holde meg unna melk, gluten og egg de neste ukene. Deretter vil jeg introdusere en og en matvare tilbake i kostholdet mitt. Det vil være hardt for meg da jeg er vandt meg å spise egg og melkeprodukter daglig. Men det er nødvendig for helsen, og mage tarmsystemet mitt.

Siden torsdag har jeg drukket ELO vann, og skal drikke 1 liter ELO vann de neste 14 dager framover. Kildevannet er renset og KAQUN System modifisert. Vannet som jeg drikker er  «oksygen-vann» som kommer fra en naturlig kilde i Bûkk fjellene. ELO vannet er giftfritt, uten noen kjemikaler eller annet tilsatt, og har funksjonelt oksygen som ikke er pumpet inn i vannet, men modifisert på molekylnivå. ELO er testet i 10 år på både syke og friske mennesker, og en rekke studier er gjennomført for å dokumentere hvordan det virker inn på helsen. Vannet gir målbart økt oksygen i vevet. Oksygenet tas opp direkte til vevet, fordi det er bundet i vann som tas opp til vevet uten å gå via blod eller kjemiske prosesser. Ved målinger av oksygen i vevet (TcPO2 – Transcutaneous Partial Oxygen Pressure) gir 1 glass ELO vann en gjennomsnittlig økning på 15-25% innen 15 minutter. ELO anbefales til alle, men i større doser til toppidrettsutøvere og de som har store helseutfordringer, enn til de som bare vil optimalisere og forebygge. Helsevannet får du for 59,- flasken hos Lundborgklinikken om du er nysgjerrig. I morgen skal jeg på helseseminaret HER.

 

By Lisette

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.