JEG DELER VEIEN VIDERE

25. september 2016

Helse / Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger / Trening

SONY DSC

SONY DSC

Motivert og klar til å fortsette med livsstilsendringer. Den gode følelsen jeg hadde i vår skal jeg hente tilbake. 

SONY DSC

KOSTPLAN FOR ET STABILT BLODSUKKER OG FART PÅ FETTFORBRENNING

I dag var jeg innom Lundborgklinikken for en re-test helseanalyse og fått satt opp et kostplan de neste 4 uker. Jeg var positivt overrasket over re-testens resultater som viste at jeg hadde ingen inflamatoriske prosesser i mage og tarmsystemet per dags dato. Dette er kjempe nyheter i forhold til mai undersøkelsen i år, det sier også noe om at jeg har gjort en god jobb i sommer. Likevel føler jeg meg slappere og trøttere. Malin fortalte at jeg er nok i en katagori som er sensitiv i forhold til hva jeg spiser, det vil si at noen mennesker kan spise alt uten at de føler ubehag eller symptomer på trøtthet. Jeg trenger et stabilt blodsukker og rett kost i forhold til mitt høye aktivitetsnivå. Et godt sammensatt kosthold virker veldig på humøret mitt, derfor er jeg ekstra sårbar når det skjer ofte utskeielser. Jeg har også et lavt stoffskrifte som styrer en rekke prosesser i forhold til hormonsystemet. Destod viktigere er kostholdet for meg.

Jeg hadde riktignok gått opp 2 kg siden juli, og jeg var egentlig overrasket at det ikke var mer etter feriens utskeielser. Jeg kjenner på flere bukser at de 2 kg utgjør noe, men ble ikke lei meg eller demotivert av den grunn. Har sluttet å straffe meg selv når veien ikke alltid går like smidig. Malin foreslo en kostplan på 4 uker som er et slags lavkarbo(ikke ketose variant) kosthold. Matplanen er enkel gjennomførbar og mat som hele familien kan spise. Dette var viktige kriterier for meg. Første uken skal jeg holde meg unna alt sukker, men kunne ha en kosedag om det var krise etter en uke uten. Malin understrekte at søtsuget ville avta, og at jeg kanskje ikke følte at en kosedag var nødvendig. Jeg har fått tilsendt kostplanen og det som slår meg er at matoppsettet er enkelt og delikat, pluss ikke tidkrevende. Kostplanen er delt i frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kvelds. Etter 4 uker skal jeg ta en ny helseanalyse hos Lundborgklinikken.

I morgen braker det løs med god og rask mat som holder blodsukker og fettforbrenning på topp. Jeg har et mål, men det vil jeg ikke dele enda.

Følger du Lundborgklinikken på facebook? Trykk HER.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.