JEG BLIR SÅ LEI

15. oktober 2015

Cahetu / Interiør / Stue

 

 

Den siste tiden har jeg hatt cravings etter å tilføre farger i hjemmet vårt, jeg er så lei av at alle skal ha like uttrykk i form av interiør og styling. Har man er “favorittblogger” så kopierer en gjerne stilen, og det er jo helt naturlig. Men, på samme tiden blir jeg lei av det sorte og hvite skandinaviske. Derfor utfordrer jeg meg selv på å skape noe eget.

Jeg har blitt hektet på designet til Christina Lundsteen! Putene er håndsydde i en fantastisk velourkvalitet. Hvorfor jeg er så begeistret er fordi de har en særegen look og finish. Putene er fra nettbutikken Cahetu, og disse er fra AW15/16 kolleksjonen. I dag bjuder jeg på et lite hjørne i stuen oppe, og putene skal flytte ned. Mer bilder kommer!

By Lisette


I love colors at the moment, and new pillows has moved in. The designer is Christina Lundsteen. I bought the pillows at Cahetu, and are crazy about the pillows.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.