JA, JEG SER FORSKJELL!

26. juni 2016

Helse / Lundborgklinikken i Stavanger / prosjektsterk

ALT SKJEDDE I MARS DA JEG TOK PÅ MEG JOGGESKOENE

Dette bildet er fra i fjor sommer, og her brukte jeg en størrelse large i klær. Her trente jeg ingenting utenom å gå turer på grunn av 3 ryggprolapser. I mars i år kjente jeg bedring på ryggplagene mine og begynte med rolig jogg rundt ringen her vi bor. Det gikk fint, men jeg husker det var blytungt. Jeg gikk fortsatt til behandling hos kiropraktor i mars, og han fortalte meg viktigheten av styrketrening. Jeg bestemte meg for å gjøre som kiropraktor sa og fikk flere hjemmeøvelser. Det har jeg gjort, og gradivis blitt sterkere i kroppen. Jeg startet med 1-2 ganger i uken med jogging, og startet med 4 km. Husk at kroppen min har jogget mye før, og husker treningsformen. Var kanskje forlangt i forhold til ryggplager, men jeg tok det med ro. Nå kan jeg jogge mellom 7-10 km uten problem, det er ikke lett, men kroppen greier det uten smerter i rygg. Når det gjelder styrketreningen så har Mariann Deila sine bøker vært til stor inspirasjon. Hun er råsterk og bruker som regel kun sin egen kroppsvekt som vektstang. Så kom jeg i kontakt med Lundborgklinikken, og tok helsetest analysen som viste betennelses prosesser i mage-tarm, samt for mye insulin i blodet. Jeg trodder personlig jeg spiste veldig sunt, men det var noe jeg reagerte på av det jeg spiste. I morgen har jeg spist i 14 dager ut i fra en kostplan jeg har fått av Lundborgklinikken, og jeg merker at energien min er nesten på topp! Klart jeg kjenner at jeg spiser mindre karbohydrater, men det står jeg i. Siden mars har jeg gått ned en hel størrelse, og mye er takket være denne kostplanen også. Jeg prøvde jeans fra 2006 som jeg kom oppi. Det er utrolig motiverende, og jeg er ikke ferdig. Jeg skal finne tilbake til meg selv, i en bedre og sterkere utgave! Alt kjennes lettere ut i kroppen min, som om maskinverket går mer smurt. Dette er noe jeg ønsker å kjenne på hver dag, og jeg er ferdig med jojo-slanking. Nå nærmer jeg meg “gamle Lisette”.

Tusen takk til ALLE dere for kommentarer på blogginnlegget HER. Jeg hadde en peak på besøk av dere på bloggen, det viser at flere setter pris på personlige innlegg.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.