J U L E G A V E R

2. desember 2013

Ukategorisert

Nå har jeg i grunnen bare to igjen og kjøpe til, og det er min mann og eldste sønn. Og mannen gir meg ingen clue hva han ønsker seg, og derfor setter jeg stor pris på tips fra dere lesere. Jeg kunne tenkt meg en “orginal gave til han” om dere skjønner. Noe han ikke hadde ventet seg. 

VIPP såpedispenser og håndsåpe fra Savon De Marseille er også et supert gavetips til den kresne… Elsker det tidløse designet til VIPP. Designstjerner fører masse fra VIPP på sin nettbutikk.I dag bjuder jeg på gavetips igjen fra Nicolas Vahè, VIPP og Savon De Marseille. Krydderbøsse, Juice grand cru, servietter og kjøkkenredskaper. Perfekt vertinnegave eller julepresang. 

Fine på kjøkkenbenken, og jeg vet akkurat hvem som skal få dette. Kjøpt i nettbutikken til Designstjerner.


//Lyset i bildene er tatt på kveldstid//


Ønsker dere en fin kveld!

Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.