It´s all in the details

14. september 2013

Ukategorisert

Jeg har blitt mer og mer glad i og stå på kjøkkenet, og har blitt enda mer bevisst på og lage mat fra bunnen av. Ikke at jeg ikke bruker posemat, men maten er så mye mer næringsrik ved ferske råvarer og det tar faktisk ikke så mye lenger tid og hakke opp grønnsakene eller mose maten med en stavmixer. For noen måneder siden fikk jeg hjelp av en ernæringsfysiolog til og sette opp en kostholdsplan, og jeg lærte noen nye triks. Dette opplegget har jeg følgt delvis, men koser meg med litt godterier i helgene. Det må være lov…jeg trener mer og føler at energien blomstrer. Ser også forandringer- og det er jo alltid et pluss. Jeg har en liten pause av og gå på vekten, og vil ikke være så opptatt av tallet. Det viktigste er jo hvordan en føler seg og hvordan tøyet faktisk sitter. 


I dag viser jeg dere detaljer fra kjøkkenet, og mine favoritter der som brukes hyppig og til dessert. Jeg vil tipse dere om honning og hasselnøtter sirupen. Deilig over epler og oppskjært frukt

Lisette  
7 kommentarer til “It´s all in the details

 1. Den første løvetann

  Jeg er også veldig fan av å lage mat fra bunnen. Sunn og nærigsrik og trening er alfa og omega for å ha overskudd og energi i hverdagen, i hvert fall for meg. Elsker også honning, hasselnøttsirupen til Olivier&Co. Den er helt nydelig!

  Så fin blogg du har!

  Ønsker deg en god helg!

  Mvh
  Ingrid

  Svar
 2. Marianne Dragon Waagan

  Så lekre kjøkkenbilder:)
  Jeg er også blitt fan av å lage mat fra bunnen av, og med ferske råvarer. Har fått en ny glede med å tilberede mat til familien, og ikke minst prøve ut nye oppskrifter – det er så gøy!

  Kos deg videre på kjøkkenet, og en riktig fin helg til deg:)
  Klem Marianne

  Svar
 3. Flisan

  så fine kjøkkenbilder og detaljbilder. Det er så sant så sant, it is all in the details 🙂 Nicolas Vache produktene er jo interiør i seg selv og hvis de smaker godt også så må jeg bare prøve, de samme med Olivier&Co.
  God søndag til deg 🙂 klem

  Svar
 4. AC IN A BOX

  Lekre detaljer fra det flotte kjøkkenet ditt.
  Herlige bilder.
  Kjenner igjen den med pause fra vekta, det bør jeg ha,
  jeg skylder på at muskler veier mer enn fett…
  Det både synes og merkes at det er mer muskler enn før heldigvis.

  Fin dag til deg!
  – AC

  Svar
 5. Tina

  Flotte detaljer du viser oss, og når kjøkkenet er vakkert og rent som ditt, er det jo en fryd og kunne være der og nyte øyeblikket. Alt det fine å se på, bare kose seg og lage mat. Ferske råvarer og rene produkter smaker rett og slett bedre og er sunnere for kropp og sjel.

  Flotte bilder som alltid hos deg:) Kos deg

  Svar
 6. Nin

  Mmmm!! Det der så overhodet ikke feil ut! Positivt hvordan små kostholds endringer gir MASSE energi og økt forbrenning… God helg til deg og dine!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.